BEMUTATKOZáS

Több mint 20 éve segítem a hozzám fordulókat saját céljaik elérésében. Legyen az csak egy lenyűgöző alkalmi ruha, amivel emlékezetessé tehető az ünnep, esetleg egy hangulatjavító kreáció, ami kiemeli az egyéniségünk ragyogását, növelve önbizalmunkat.

Minden alkalommal az anatómiai sajátosságokhoz igazodó, a személyes adottságok előnyeit kiemelő, egyedi szabásmintát készítek. Az anyag kiválasztásában, akár a megvásárlásában nyújtott segítségnek köszönhetően nemcsak elragadó lesz a megjelenése, hanem jól is fogja érezni magát új ruhájában. A munkáimmal garantáltan nem fog szembetalálkozni sehol.

Ha bizonytalan, ha nem talál ez egyéniségéhez illő darabot, amelyben jól érzi magát, keressen fel. Szín és színdinamikai tanácsadással, alkalmi és munkahelyi, vagy különleges alkalmakra az etikettnek megfelelő, az ismerkedés első pillanatát eldöntő megjelenést készítek Önnek. Az elkészült ruhához illő kiegészítőket, sőt sminkelést is javasolok a tökéletes összhatás érdekében.

Ha nincs, akitől pozitív visszajelzést kapjon egy ragyogó reggelen felvett összeállítás esetén, ha nem biztos önmagában, jöjjön el hozzám. A megrendelés előtt készítünk pár vázlatot. Együtt könnyebb. Ossza meg velem terveit, örömeit! Ebben csak segíteni tudok.