SZOLGÁLTATÁSAIM

Méretes szabóság

Elsődleges célom, hogy ne csak egy ruhát készítsek Önnek, hanem egy ragyogó összhatás, egy emlékezetes élmény eléréséhez segítsem hozzá.

Sokszor egy kiadós beszélgetéssel kezdünk, hogy megismerhessem az Ön vágyait, céljait. Eközben már kialakul bennem egy kép, közelebb jutunk az Ön stílusához, a kívánatos anyag és modell, az előnyös színek és formák - vagyis az élmény alapjaihoz.

A minőség tekintetében nem ismerek kompromisszumot. Sokszor készítek olyan darabokat, melyek kétoldalasok, kifordítva is ugyanúgy viselhetők. A ruhák belsejének, a varrásoknak az eldolgozása minden esetben megfelel a legigényesebb elvárásoknak.

általában két-három próba szükséges a megfelelő minőség eléréséhez. A készítés folyamatában már elkezdhetünk beszélni a kiegészítőkről. Legyen az egy egyszerű bross, gyöngyfűzés Swarovski kristályokkal, egy, a ruha anyagával bevont táska és cipő. Bármi, ami szükséges az eredmény eléréséhez. Az összhatással biztosan elégedett lesz.

Amiben nem tudok segíteni: Az élmény megélése, az elismerések besöprése kizárólag az Öné. Ha készül egy-két kép, amin ragyog, szívesen megnézem, esetleg - beleegyezése esetén - felkerülhet a weblap galériájába.